Редактор: e-mail: Кадър бТВКога ще бъдат изборите, това зависи от президента, той

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВКога ще бъдат изборите, това зависи от президента, той
Коментари Харесай

Министър Каракачанов: Президентът даде назад за датата за изборите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Кога ще бъдат изборите, това зависи от президента, той би трябвало да ги насрочи. Видяхте, че той първо разгласи една дата, след това май даде нещо обратно, тъй че както той реши. Според мен трябваше да направи първо съвещания с парламентарно показаните сили и тогава да разгласи дата, само че в края на краищата той е индивидът, който по конституция може да насрочи дата за изборите.

Това сподели Красимир Каракачанов в „ Тази заран “ по БТВ.

Най-важно е по време на едни избори да дадеш опция на хората да гласоподават. Не съм разговарял с президента по тематиката, веднъж чухме версия за 28 март, по-късно сякаш нещо друго, само че това е негово право. Трудно е да кажа все още коя дата е най-удачна, би трябвало да се избере уместно време, хората хем да могат да гласоподават, хем да не се тормозят, че при гласуването ще са обект на заразяване, а през комисията ще минат няколкостотин индивида. Най-добрият вид е да се обсъдят нещата и да се реши по кое време е най-добре хората да гласоподават без боязън и да се обезпечи сигурността им, сподели още министърът на защитата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР